24 stu 2020
Ivan Zeljko i Daniel Mijatović iz STK Donat uzeli srebro u parovima na Seniorskom PH u Varaždinu. Zeljko dodao i broncu u mješovitim parovima sa Idom Jazbec!
Ostali sportovi

Ivan Zeljko i Daniel Mijatović iz STK Donat uzeli srebro u parovima na Seniorskom PH u Varaždinu. Zeljko dodao i broncu u mješovitim parovima sa Idom Jazbec!

Ivan Zeljko iz zadarskog Stolnoteniskog kluba Donat po dobrom će pamtiti Seniorsko prvenstvo Hrvatske koje se posljednja tri dana održavalo u Varaždinu.  Ivan se u Zadar iz Baroknog grada vratio s osvojene dvije medalje, jednom srebrnog i jednom brončanog sjaja.

Do srebra u kategoriji muških parova Zeljko je stigao sa Zadraninom Danijelom Mijatovićem, a na putu do odličja njih su dvojica u četvrtfinalu prvo s 3:0 bili bolji od kombinacije Zeljko Filip/Čipin Filip (Ino), da bi u polufinalu s 3:2 nadigrali Nikolu Horvata i Franu Runjića (Ino/Pul). Nažalost, u finalu su s 3:1 izgubili od pobjedničke kombinacije Simović Miho/Kolarek Tomislav (Lib/Ino).

U mješovitim parovima Ivan je u paru sa Idom Jazbec iz STK Malinska Dubašnica do srebrne medalje stigao uvjerljivim pobjedom od 3:0 nad Lukom Šaršević i Martom Jurčević (Kva/Vrs) u osmini finala te 3:1 u četvrtfinalu protiv Alekse Krstevskog i Sare Sušac (Pul/Jas), dok su u polufinalu 3:1 poraz upisali od kombinacije Šantek Leon/Vukelić Marta.  

Titulu u ovoj kategoriji ponijeli su Ronald Ređep i Sun Jiayi (Starr/Ino).

Na turniru je i u pojedinačnoj i u konkurenciji muških parova nastupio još jedna član Donata, Antonijo Goja ali bez previše uspjeha. U pojedinačnom dijelu bolji od njega u šesnaestini finala bio je kasniji polufinalist Ronald Ređep, dok je u osmini finala izgubio u paru sa Jardas Ivanom od kombinacije Krstevski Aleks/Kuzmić Dorijana (Pul/Kva).