Marin Masnić pred važnu utakmicu protiv Siska: “Pobjeda nam je potrebna zbog dodatnih bodova u Ligi za ostanak!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkaši Zadra danas će na Višnjiku odigrati i posljednju utakmicu osnovnog dijela u natjecanju Super lige. U goste im u 18. kolu stiže Sisak, a rezultati ostvareni kroz sezonu odlučili su kako je ova utakmica i jednoj i drugoj momčadi od velikog značaja.

I dok bi Zadrani pobjedom utjecali na to da u se u Ligi za ostanak nađe i njihov današnji suparnik, i pritom u to novo natjecanje prenijeli dodatna tri boda, Sisak bi eventualnim slavljem izbjegao takav scenarij. Štoviše, bilo kakva pobjeda odvela bi ga u borbu za doigravanje za naslov državnog prvaka.

Iz ovih razloga u dvorani 4 ŠC Višnjik mogla bi se dogoditi jedna zanimljiva odbojkaška predstava koju svi ljubitelji ovog sporta u našem gradu svakako ne bi smjeli propustiti.

„Ispalo je tako da je ovo najvažnija utakmica za obje ekipe. Sisku je pobjeda potrebna kako bi izbjegao borbu za opstanak, a nama zbog dodatnih bodova u skupini koja će se formirati nakon ovog kola. Nažalost, nismo se optimalno pripremili za ovaj dvoboj s obzirom da je nekoliko igrača ovog tjedna bilo pod temperaturom koja ih je odvojila od treninga. No, ovi što su participirali su odradili odličan posao tako da relativno spremni dočekujemo ovu utakmicu. Sisak je jedna dobra ekipa koja u svojim redovima ima tri-četiri vrlo iskusna igrača koja već godinama igraju Super ligu tako da nam neće biti nimalo lako“, kazao je u najavi utakmice trener Zadra, Marin Masnić.

Utakmica počinje u 15 sati.