Matija Cindrić pred gostovanje kuglača Zadra kod Šubićevca: “Nema popusta prema susjedima!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kuglači Zadra u subotu u susjedskom derbiju 15. kola Prve lige gostuju kod Šubićevca u Šibeniku. Momčad iz Krešimirova grada u ovom se trenutku nalazi u vrlo neugodnoj situaciji s obzirom da samo četiri kola prije kraja drži posljednje mjesto na ljestvici. Pobjeda u susretu protiv Zadra stoga im se nameće kao imperativ u njihovoj borbi za ostanak.

S druge strane, Zadrani su pobjedom protiv Željezničara u prošlom kolu sebi omogućili da susret u Šibeniku igraju u nešto lakšem ritmu. No, bez opterećenja ne znači i bez želje da se eventualnom pobjedom definitivno potvrdi mjesto u prvom razredu hrvatskog kuglanja i iduće sezone.

„Naravno da idemo u Šibenik po pobjedu, tu nema nikakve dileme. Prednost je jedino u tome što tamo nemamo što izgubiti i što možemo u jednom opuštenom izdanju dati ono najbolje što znamo. Šubićevac dosta loše stoji na tablici i bodovi iz ove utakmice im puno znače. Vidjet ćemo kako će igrati po opterećenjem. Ja ću poručiti samo da nikakvih popusta prema susjedima s naše strane neće biti“, kazao je pred sutrašnju utakmicu igrač Zadra, Matija Cindrić.

Utakmica kuglača Šubićevca i Zadra igra se u subotu s početkom u 16 sati.