Nogometaši Zadra proljetni dio 3. HNL jug otvaraju u gostima kod Splita. Marko Pinčić: “Vjerujemo u naše momke, oni su naš Real Madrid!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon što su od Grada Zadra i gradonačelnika Branka Dukića dobili obećanje kako će se naći načina da se pomogne u rješavanju aktualnih problema, nogometaši Zadra jednoglasno su odlučili kako će nastaviti s natjecanjem u 3. HNL jug koje se nastavlja danas susretima 16. kola.

Prvu utakmicu proljetnog dijela Treće HNL jug Zadrani će odigrati u Splitu gdje ih čeka ogled protiv istoimenog protivnika koji također nije u bajnoj situaciji i kojem je prije nekoliko dana skinuta suspenzija od strane HNS-a.

Teška situacija i odlasci nekih od najboljih igrača jesenskog dijela prvenstva ipak nisu poremetila nadanja šefa struke Marka Pinčića koji je u najavi današnje utakmice ponovio kako će momčad dati sve od sebe za dobar rezultat na terenu.

„Split je jedan od favorita Treće HNL jug, definitivno težak suparnik. Ali, sjetimo se da su oni bili favoriti Lige i u 1. kolu kada su gostovali na Stanovima, pa smo ih pobijedili. Mi u ove momke vjerujemo, oni su nam najvažniji, oni su naš Real Madrid i mi idemo dalje“, kazao je Pinčić.

Dvoboj se igra na stadionu Park mladeži s početkom u 15 sati.