Kuglači Zadra u Mocirama dočekuju Željezničar. Andrija Božičević: “Utakmica koja osigurava ostanak!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Sve dobro što su kuglači Zadra napravili u prvom dijelu sezone u natjecanju Prve lige prosulo se već nakon uvodnih četiri kola drugog dijela. Tri poraza i jedan remi upisali su naši kuglači u posljednja četiri dvoboja, a taj ih je učinak odveo u nesigurne vode donjeg dijela ljestvice gdje svaki sljedeći susret predstavlja veliku opasnost od totalnog poniranja.

Jedna takva utakmica svakako je ona sutrašnja u kojoj će u dvoboju 14. kola na svojim stazama ugostiti čakovečki Željezničar, susjedsku momčad na tablici koja se nalazi u sličnoj situaciji kao i Zadar.

Stoga se bodovi u ovoj utakmici i jednima i drugima nameću kao imperativ i ona momčad koja pobjedi svakako će s više optimizma gledati prema nastavku prvenstva.

„Za obje ove dvije ekipa ovo je jako važan susret. Po mom mišljenju tko pobijedi u ovom ogledu osigurat će ostanak u ligi. Željezničar je jedna jako neugodna ekipa koja, za razliku od nas, u Zadru nema što izgubiti. Moramo ozbiljno pristupiti utakmicu i onda neće biti problema. Svakako moramo biti puno bolji negoli smo bili u prošloj domaćoj utakmici kada smo remizirali protiv Osijeka“, kaže igrač Zadra, Andrija Božičević.

Utakmica u Mocirama u subotu počinje u 15 sati.