Puntamika i Preko lako do novih pobjeda

Vrijeme čitanja: 2 min

Na dan velikog finala Kupa Krešimira Ćosića, koje je završilo već opjevanom i proslavljenom pobjedom Zadra u prepunom Krešinom domu, obruči nisu mirovali ni u legendarnim Jazinama. U jutarnjim satima odigrane su prve dvije utakmice 3. kola zadarske Lige košarkaških amatera i rekreativaca.

Do treće pobjede u isto toliko nastupa došli su veterani Puntamike, koji su bez problema svladali Vladule rezultatom 71:35. Puntamičani su kontrolirali čitav tijek susreta, imali su čak 11 strijelaca, a najefikasniji je bio Marijan Torbarina sa 14 poena i pet skokova. Kod Vladula su, pak, dvocifreni učinak zabilježili Filip Rutar (13 p) i Lovre Lekaj (11 p), no to ipak nije bilo dovoljno da pruže značajniji otpor favoriziranom protivniku.

Drugu uzastopnu pobjedu upisala je momčad Preka, svladavši Jaderu sa 65:43. “Boduli” su imali čak četvoricu dvocifrenih i to Josipa Marcelića s 18 koševa, Martina Šošu sa 17, Ivu Uhodu sa 13 te Jeru Mašinu s 10 poena. Na drugoj strani su po 10 zabili Mattia Milanović i Ante Mičić, no Jadera će morati još sačekati na svoju prvu pobjedu u LIKAR-u.

Ovaj vikend obruči će mirovati, a treće kolo potom će kompletirati Vodovod – Eurostep.hr i Voštarnica – Vrsi.