Luka Marinović uoči zadnjeg turnira 1. HMNLŽ u Zadru: “Ovisimo sami o sebi u borbi za drugo i treće mjesto!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Prva hrvatska malonogometna liga za žene ušla je u završnu fazu. Dvorana Osnove škole Zadarski otoci na Bilom Brigu bit će poprište šestog, posljednjeg turnira petog izdanja ovo natjecanja na kojem, kao i svake dosada, nastupa i Malonogometni klub Futsal SuperChicks iz Poličnika koji je ujedno domaćin i organizator zadarskog turnira.

Chicksice se prije posljednja tri kola nalaze na trećem mjestu ljestvice i ukoliko na Bilom Brigu ostvare zamišljeni rezultat ove bi sezone mogle doći do svog najboljeg plasmana koji je zasada četvrto mjesto izboreno na Final Four-u prošle godine.

No, za taj uspjeh morat će odigrati strašno dobar turnir s obzirom da ih u tri utakmice očekuju dva izuzetno jaka suparnika, prvoplasirani MC Plus i petoplasirana Meteora Futsal koja za Chicksicama zaostaje tek jedan bod. Jedina utakmica u koju Chicksice ulaze kao favoritkinje je ona protiv Dubrovnika.

„Ovisimo još uvijek sami o sebi u toj borbi oko druge i treće pozicije. Ako želimo ostvariti taj uspjeh moramo biti pravi kao što smo to bili na turniru u Zagrebu. Moramo pobijediti barem u dvije utakmice da bi bili do kraja u borbi za ispunjenje tog cilja“, kaže trener ekipe iz Poličnika Luka Marinović istaknuvši jednu utakmicu na koju je prebačen cijeli fokus.

„Ključan će biti dvoboj protiv Meteore Futsal iako ne smijemo podcijeniti niti ekipu Dubrovnika. U toj utakmici moramo biti ozbiljni i riješiti je u svoju korist. Dosad smo u svih pet prethodnik turnira jedina ekipa koja je s MC Plusom odigrala neriješeno i koja im je uzela bodove.“

Hvala Luki, a vama dragi čitatelji poziv da sutra i prekosutra dođete u dvoranu Osnovne škole Zadarski otoci i podržite naše cure koje će vam se, siguran sam, odužiti na pravi način. Otvaranje turnira je u subotu u 12 sati, a zatvaranje je predviđeno za nedjelju u 17 sati.

Subota, 15.veljače:

13:30h Super Chicks-Dubrovnik

19:30h Super Chicks-Meteora Zagreb

Nedjelja, 16.veljače:

15:30 Super Chicks-MC Plus