Krsto Lulić, jedan od ponajboljih kuglača Zadra u proljetnom dijelu sezone: “Igram, ne bojim se. Došlo je vrijeme da nešto napravim i u Prvoj ligi!”

Vrijeme čitanja: 2 min

Jedan od mogućih devet bodova osvojili su kuglači Zadra u posljednja tri kola Prve domaće lige. Prevedeno, Zadrani su u drugom dijelu prvenstva i dalje bez pobjede nakon što su u prva dva ogleda izgubili od Mertojaka i Velebita dok su u ovom posljednjem u Mocirama otkinuli bod davljeniku Osijeku.

„Nažalost, krenuli smo u drugi dio sezone bez pobjede. Protiv Mertojaka i nismo očekivali puno ali smo zato protiv Velebita očekivali više. Međutim odlučivalo je nekoliko kugli i moram reći kako nismo imali niti previše sreće u tom dvoboju. I na kraju protiv Osijeka bod s kojim možemo biti itekako zadovoljni s obzirom na razvoj situacije na stazama gdje je Pušić bio u prilici odnijeti put Osijeka oba boda“, kaže novopečeni prvotimac ekipe s Mocira Krsto Lulić koji je, rezultatski gledano, jedina konstanta Zadra u ovom jesenskom dijelu.

„Poklopilo se tako. Ja sam u kuglanju od malih nogu. Istina, ovo mi je prva sezona u Prvoj ligi ali ne bojim se igrati. Došlo je vrijeme da se nešto napravi i u ovom natjecanju. Drago mi je da su me iz Kuglačkog kluba Zadar pozvali i ja dajem sve od sebe na stazama.“

A sve od sebe, uz Lulića, morat će dati i ostali igrači Zadra u dvoboju koji je pred njima. Naime, Zadrani u 13. kolu gostuju kod zahuktalog Bjelovara koji je u posljednjih nekoliko kola dobrim partijama skočio na treće mjesto prvenstvene ljestvice.

„Bjelovar je jedna od jačih utvrda u ovoj ligi. Dečki kod kuće igraju sjajno što potvrđuje i činjenica kako na svojim stazama ove sezone još nisu upisali poraz. Mi jesmo u prvoj utakmici u Mocirama slavili s 5:3 ali to ne znači ništa. Svjesni smo da nas očekuje jedna teška utakmica ali idemo gore nadigravati se. Mi nemamo što izgubiti. Idemo igrati pa ćemo vidjeti kako će na kraju ispasti“, zaključio je Lulić.

Utakmica u Gradskoj kuglani u Bjelovaru igra se u subotu s početkom u 15 sati.