29 ožu 2024
Chicksice u Novakima upisale pobjedu protiv Siscije i poraz od Alumnusa. Slijedi završnica u Zadru!
Futsal

Chicksice u Novakima upisale pobjedu protiv Siscije i poraz od Alumnusa. Slijedi završnica u Zadru!

Polovičan učinak ostvarile su igračice MNK Futsal SuperChicks iz Poličnika na pretposljednjem, petom turniru 1. HMNLŽ odigranom proteklog vikenda u Novakima. U prvoj utakmici Chicksice su 4:0 poražene od još uvijek aktualnih prvakinja Alumnus FC Flegar, dok su istim rezultatom u drugom susretu bile bolje od ekipa Siscia iz Siska.

„Teško mi je sad pričati o toj utakmici protiv Alumnusa ali da smo mogli bolje, mogli smo. Po meni je rezultat od 4:0 nerealan s obzirom na prikazano na terenu. Razlika je bila samo u tome što mi svoje šanse nismo iskoristili, a one jesu. Dosta toga smo im i poklonili pa je na kraju to sve skupa i rezultiralo tako visokom pobjedom. Ta nas je utakmica prilično iscrpila pa nam je trebalo dosta vremena da protiv Siscije uđemo u pravi ritam i da je riješimo u našu korist. Pobijedili smo i uzeli tri boda i to je ono najvažnije“, kaže trener Chicksica Luka Marinović.

Naslov prvakinja i prije posljednjeg turnira koji se u nadolazećem vikendu igra u Zadru osigurala je ekipa MC Plus koja u ovom trenutku na prvom mjestu ima nedostižnih 40 bodova. Igračice trenera Luke Marinovića nalaze se na trećem mjestu s 25 bodova koliko ima i drugoplasirani Alumnus.

SuperChicksice će u borbi za najbolji plasman, koji je u četiri dosadašnje sezone bio četvrto mjesto na lanjskom Final Four-u, na zadarskom turniru snage odmjeriti protiv Dubrovnika, Meteora Futsala i MC Plusa.

LJestvica uoči posljednjeg turnira 1. HMNLŽ u Zadru