SuperChicksice peti turnir 1. HMNLŽ igraju u Novakima. Luka Marinović: “Pozitivnim rezultatom ostati u utrci za medalje!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

MNK Futsal SuperChicks iz Poličnika ovog vikenda nastupa na pretposljednjem turniru Prve hrvatske malonogometne lige za žene koji se u domaćinstvu ekipe MC Plus igra u Novakima u sportskoj dvorani OŠ Vladimir Dešćak.

Nakon lošeg rezultata u Đurđevcu, gdje su Cod tri utakmice neplanirano izgubile u dvije, Chikcsice na turnir u Svetoj Nedelji odlaze odlučne da se kući vrate s punim plijenom.  

SuperChicksice turnir otvaraju sutra u 13;15 sati protiv aktualnih prvakinja iz Alumnus FC Flegar, dok će i istog dana od 17 igrati i protiv Siscie.

Prva utakmica protiv Alumnusa nam je jako važna jer smo od njih izgubili u prvom dijelu. Tu nam treba pozitivan rezultat kako bi ostali u utrci za jedno od prva tri mjesta. Bit će teško, nezgodna su ekipa koju vodi aktualni izbornik ženske futsal reprezentacije. Mi ćemo morati biti puno bolji negoli smo to bili u Đurđevcu ukoliko želimo ostvariti pozitivan rezultat. U drugoj utakmici protiv Siscije očekujem da potvrdimo našu kvalitetu kao što smo to pokazali u prvoj utakmici i osvojimo tri boda“, kazao je u najavi turnira trener Luka Marinović.

Nakon turnira u Novakima slijedi velika završnica koja će se idućeg vikenda igrati u Zadru u dvorani OŠ Zadarski otoci.