Odbojkašice Zadra na Višnjiku ugošćuju Dubrovnik, odbojkaši gosti Murse

Vrijeme čitanja: < 1 min

U dvoboju 18. kola Prve lige, ujedno i posljednjem susretu osnovnog dijela lige odbojkašice Zadra u subotu od 18 sati u svojoj dvorani dočekuju Dubrovnik. I prije ovog susreta poznato je kako su se i Zadar i Dubrovnik plasirali među pet ekipa koje će nakon ovog kola prvenstvo nastaviti u ligi za prvaka.

Ono što još uvijek nije poznato jest tko će s koje pozicije krenuti u borbu za naslov prvaka i viši rang što u konačnici i nije toliko važno s obzirom da će sve ekipe u toj mini ligi odigrati dvije međusobne utakmice kod kuće i na strani.

Trener Domeniko Kresoja:

„Utakmica je rezultatski važna što se tiče bodova i mi jednostavno moramo promijeniti sklop razmišljanja. Moramo ujediniti glave jer nam je to nedostajalo u proteklih nekoliko kola. Ukoliko želimo nešto napraviti u gornjem dijelu moramo se sabrati jer liga još nije gotova. Pozivam sve da dođu na utakmicu i da nas podrže na putu do pobjede.“

A rezultatski potpuno nevažnu utakmicu istog će dana odigrati i odbojkaši Zadra koji gostuju u Osijeku kod ekipe Murse. Kako ove dvije ekipe sigurno na kraju neće završiti u istoj skupini, Zadrani će je iskoristiti kao pripremu za ono što ih očekuje u nastavku sezone.

Trener Marin Masnić.

“Idemo u goste trećeplasiranoj ekipi lige i sve osim pobjede Murse u ovom susretu bilo bi veliko iznenađenje. Rezultatski nevažna utakmica jer oni će se kasnije boriti za naslov, a mi idemo u borbu za ostanak.”

Utakmica u Osijeku na rasporedu je od 17 sati.