Marijo Baljak pred dvoboj kuglača Zadra i Osijeka: “Ispred nas je možda i najvažnija utakmica sezone!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kuglači Zadra u subotu će odigrati jednu od važnijih utakmica sezone. Porazom u Otočcu Zadrani su se nakon 11 utakmica našli u nezavidnoj situaciji gdje ih tek dvije pobjede dijele od posljednjeg mjesta na kojem se nalazi Osijek, protivnik koji u 12. kolu gostuje u Mocirama.

Poraz protiv Velebita nije bio očekivan i to nitko u klubu ne krije. Igrači su redom bili samokritični prema svojoj igri, a među njima prednjačio je kapetan Marijo Baljak.

„Sigurno je kako smo u Otočcu očekivali puno više. No, domaćin je kuglanu spremao za sebe, a mi se baš i nismo snašli. Svojom igrom u tom dvoboju sam jako nezadovoljan i to mi je sigurno najlošija utakmica u posljednje vrijeme i vjerujem kako ću popraviti dojam već u ovoj sljedećoj.“

A u sljedećoj utakmici Zadranima u goste momčad koja, prema Baljakovim riječima, kvalitetom sigurno ne zaslužuje biti na tom mjestu.

„Radi se o jednoj ozbiljnoj ekipi koja može zakomplicirati borbu u donjem dijelu ljestvice. Oni dolaze iznenaditi i mislim da je ispred nas jedna jako zanimljiva utakmica. Mi smo sada u situaciji da moramo razmišljati i o ostanku i zato nam je ova utakmica jako važna“, zaključio je Baljak.

Susret u kuglani Mocire počinje u 15 sati.