24 stu 2020
STK Donat u gostima kod Kvarnera i Srdoča. Davor Karlović: “Prva meč lopta za osvajanjem prvog mjesta!”
Ostali sportovi

STK Donat u gostima kod Kvarnera i Srdoča. Davor Karlović: “Prva meč lopta za osvajanjem prvog mjesta!”

Stolnotenisači Donata svoj će savršeni niz od deset pobjeda bez ijednog poraza pokušati nastaviti u subotu u Rijeci gdje ih u sklopu 8. kola Prve lige zapad očekuju dva susreta protiv momčadi Kvarnera i Srdoča.

Protiv ovih potonjih problema ne bi trebalo biti. Naime, Srdoči su posljednja ekipa lige bez ijedne pobjede i trebalo bi se dogoditi pravo malo čudo da slave u dvoboju protiv prvoplasiranog Donata koji ih je, usput budi rečeno, u prvom međusobnom srazu u Zadru glatko svladao s 4:0.

Ništa bolje nije prošao niti njihov gradski rival Kvarner koji je u tom drugom kolu također izgubio bez osvojenog seta. No, od tada se forma igrača Kvarnera podignula do razine trećeg mjesta pa i ne čudi kada trener zadarskih stolnotenisača Davor Karlović pozornost sutrašnjih utakmica usmjerava više ka ovom protivniku.

„Pa ovo je sigurno prva meč lopta za osvajanjem prvog mjesta. Kvarner je jedna jako dobra ekipa sa tri ujednačena igrača. Bit će to puno teži test za nas od drugog protivnika Srdoča od kojih smo sigurno bolja ekipa i gdje ne bi trebali imati problema doći do pobjede. Stoga je sva koncentracija usmjerena na meč protiv Kvarnera u kojem ćemo dati sve od sebe da slavimo i u tom dvoboju“, kaže Karlović.

Utakmica protiv Kvarnera na rasporedu je u subotu u prijepodnevnim satima, dok je ona protiv Srdoča predviđena za poslijepodne istog dana.