07 lis 2022
VODOVOD BALLERS Pokretanje LIKAR-a dočekali kao rođenje djeteta
LIKAR Krombacher

VODOVOD BALLERS Pokretanje LIKAR-a dočekali kao rođenje djeteta

Priča o prijavi momčadi Vodovod Ballers za premijerno izdanje LIKAR-a nije samo priča o zaposlenicima Vodovoda koji se tu i tamo okupe i odigraju pokoju partiju basketa. To je priča o istinskim ljubiteljima košarke “pet na pet”, koji se već dugi niz godina sastaju u dvorani ŠRC Franka Lisice pokraj Vodovoda, koju od milja zovu hramom košarke.

Iako na papiru dosad nisu postojali kao klub, u praksi su itekako djelovali kao organizirana košarkaška skupina, nerijetko igrajući utakmice i protiv lokalnih klubova na seniorskoj i juniorskoj razini. A to iskustvo će im sasvim sigurno dobro doći kada krenu nadmetanja u pravom hramu košarke – Jazinama.

– Našu momčad ne čini samo 16 prijavljenih igrača, već je Vodovod Ballers košarkaško društvo otvoreno za sve bivše, sadašnje i buduće ljubitelje našeg sporta, koji su željni rehabilitacije i košarkaškog uskrsnuća – poručuju iz Vodovoda, uz napomenu da se njihovih članova može naći od Zadra preko Amsterdama pa sve do Mallorce i svi uvijek rado odvajaju slobodno vrijeme za dobru dozu košarke.

– Pokretanje LIKAR-a dočekali smo kao rođenje vlastitog djeteta, spremni i uzbuđeni zakoračiti u nove izazove. Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da podrže ovaj hvale vrijedan projekt i vidimo se u Jazinama – ističe ova skupina košarkaških fanatika.