Kristina Golem uoči derbija s Dinamom: „Utakmicu ćemo učiniti zanimljivom!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkašice Zadra u zaostalom dvoboju 14. kola Prve lige u nedjelju na svom parketu dočekuju zagrebački Dinamo. U derbiju kola trećeplasiranim Zadrankama u goste stiže drugoplasirani Dinamo koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva upisao tek jedan poraz.

Utakmica je to od velike važnosti s obzirom na to da će se ove dvije ekipe najvjerojatnije naći u skupini koja će se boriti za naslov prvaka i plasman u viši rang, a koja će se oformiti nakon osnovnog dijela lige gdje su do kraja ostala za odigrati još tri kola. Kako će se u novu skupinu prenositi bodovi osvojeni u međusobnim ogledima ekipa koje se tamo plasiraju,onda se lako da zaključiti kako ovi današnji vrijede dvostruko.   

Utakmicu je najavila tehničarka Zadra, Kristina Golem.

„Puno smo se spremali za ovu utakmicu. Iako su visoko na ljestvici mislim da se i nas tu nešto pita. Već nebrojeno puta ove sezone smo pokazale da imamo tu kvalitetu da možemo igrati protiv bilo koje ekipe u ovom natjecanju i nema razloga da tako ne bude i u nedjelju. Mi smo spremne za sve izazove koje nam ova utakmica nosi i sigurna sam kako ćemo Dinamu pružiti dobar otpor i utakmicu učiniti zanimljivom za gledanje. Stoga pozivam sve naše navijače da nas dođu podržati i budu nam vjetar u leđa u ovom za nas vrlo važnom susretu po pitanju daljnjeg razvoja situacije u drugom dijelu prvenstva.“

Susret odbojkašica Zadra i Dinama igra se u dvorani 4 ŠC Višnjik s početkom u 16 sati.