Luka Marinović uoči četvrtog turnira 1. HMNLŽ u Đurđevcu: „Morat ćemo biti na visokoj razini kao što smo bili i u Zagrebu!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

U dvorani Strukovne škole u Đurđevcu ovog će se vikenda odigrati četvrti, od ukupno šest turnira u natjecanju 1. Hrvatske malonogometne lige za žene. Na njemu će nastupiti i MNK Futsal SuperChicks koji nakon prva tri turnira drži izvrsno drugo mjesto sa samo tri boda zaostatka za vodećim MC Plusom.

U Đurđevac “Čiksice” putuju sa jasnim ciljem, a to je zadržavanje trenutne pozicije. Protivnice na ovom turniru su im direktne konkurentice za prve tri pozicije pa je mobilizacija koja vlada u redovima Poličanki sasvim razumljiva.

„Još jedan težak turnir je ispred nas. Ekipe Mirlović Zagore i Vinkovaca su jako dobre ekipe što su i pokazale u dosadašnjem dijelu prvenstva. Mi moramo biti na viskoj razini. Moramo pokazati volju, želju i imati pristup kakav smo imali na posljednjem turniru u Zagrebu. U utakmici protiv domaćina se nadam kako ćemo pokazati kvalitetu i da će ta utakmica bez problema otići u našu korist“, najavio je kratko trener SuperChicksica Luka Marinović.

Ekipa iz Poličnika turnir otvara u subotu susjedskim derbijem protiv Mirlović Zagore u 15;15 sati. Istog dana, od 18;30 očekuje ih sraz protiv domaćina đurđevačkog Graničara, a turnir će zatvoriti u nedjelju kada od 11;30 sati u derbiju kola igraju protiv Vinkovaca.

U prvom dijelu sezone Chicksice su protiv ovih protivnika ostvarile maksimalnih devet bodova te s razlogom očekuje kako će se naše igračice iz Đurđevca vratiti s punim plijenom.