07 lis 2022
VETERANI PUNTAMIKE U Jazinama kao kod kuće
LIKAR Krombacher

VETERANI PUNTAMIKE U Jazinama kao kod kuće

Stare kosti – novi izazovi, tako bi se mogla nazvati prijava za LIKAR najmnogobrojnije zadarske veteranske momčadi, koja je osnovana još 2002. godine. Veterani Puntamike trenutačno broje preko 20 igrača u rasponu od 34 do 51 godine i jedva su čekali da ovakvo natjecanje zaživi u gradu košarke. Kako sami kažu, posebno se tome vesele oni stariji, koji u pravilu na terminima izvuku “deblji” kraj, a sada će dobiti priliku za dokazivanje protiv osam vrlo raznovrsnih i zanimljivih protivnika.

Iz perspektive vanjskog promatrača, usudit ćemo se pred momčad Puntamike, bez obzira na predznak “veterani” staviti i ulogu prvog favorita ovogodišnjeg LIKAR-a. Imena poput Davora Mujagića, Markija Blaslova, Mira Dundova, Marina Pijace, Ivana i Josipa Bulića, Jure Dražovića… imaju pregršt košarkaškog iskustva, a u Jazinama su ionako kao kod kuće.

– Veselimo se početku natjecanja. Svi momčadima želimo da im liga prođe u prijateljskom ozračju, bez ozljeda, da ostvare svoje ciljeve i da, bez obzira na naše godine, s nama ne igraju “pod ručnom” – poručili su, gotovo pilajući naopako, iskusni Puntamičani.