19 kol 2022
EUROSTEP.HR Europska momčad zadarskog štiha
LIKAR Krombacher

EUROSTEP.HR Europska momčad zadarskog štiha

U nedjelju u Jazinama kreće premijerno izdanje LIKAR-a, Lige košarkaških amatera i rekreativaca, a u naredna tri dana na ovim ćemo stranicama u kratkim crtama predstaviti svih devet sudionika.

Momčad Eurostep.hr predstavlja skupinu košarkaških entuzijasta kojima je zbog životnog ritma košarka pala u drugi plan, ali je ljubav prema njoj ostala uvijek prisutna. Kako sami kažu, odlikuju ih momčadski duh, neuništiva zonska obrana te upitan izbor selekcije šuta, ali potrudit će se ostaviti dobar dojam protiv svakog protivnika.

– Košarkaška kompetitivnost i igranje 5 na 5 košarke koju ne susrećemo na basketima je velik izazov kojeg ćemo se rado prihvatiti s ciljem da još jednom nakon mladenačkih dana uživamo u igri. Od amaterske lige očekujemo prije svega zabavu i gušt prilikom igranja, kao i priliku da pokažemo što možemo protiv drugih momčadi. Generalno, pokretanje ove inicijative je veliki korak naprijed za zadarsku košarku, pošto mnogo nas i dalje sudjeluje u njoj na neki način. Zato podržavamo cijeli projekt i nadamo se da ćemo i svojim prisutstvom doprinijeti njegovom boljitku – poručuju “Europljani.”