Odbojkašice Zadra u utorak dočekuju Karlovac. Vana Mrduljaš poručuje: “Ostavit ćemo i zadnji atom snage na parketu za pobjedu. Obećajem!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

U dvoboju 16. kola Prve lige odbojkašice Zadra u utorak u dvorani 4 ŠC Višnjik dočekuju Karlovac. Trećeplasirane Zadranke ugostit će ekipu s osmog mjesta prvenstvene ljestvice koja na Višnjik stiže u pravo vrijeme da se nakon šokantnog poraza u prošlom kolu u Puli Zadranke ekspresno vrate na pobjedničke staze.

„Jako dobro smo krenule u utakmici u Puli ali je nakon prilično laganog osvajanja prvog seta u drugom uslijedio pad koncentracije. Na kraju smo taj set izgubile iako smo cijelo vrijeme do pred sam kraj vodile i sa deset poena razlike. Nakon toga bilo nam se jako teško vratiti se i upisale smo poraz. Srećom, na ruku su nam išli i rezultati prošlog kola u kojem je bilo puno iznenađenja tako da smo prošle prilično „lišo“ po pitanju pozicije na ljestvici i naših pratitelja“, kaže primačica Zadra Vana Mrduljaš koja je rekavši ovo stavila i točku na „i“ utakmice i poraza u Puli.

„Okrećemo se novom susretu koji je pred nama već u utorak i u kojem moramo pokazati da smo bolje od ekipe Karlovca i da smo s razlogom na trećem mjestu ljestvice. Trebamo samo skupiti glave, igrati jedna za drugu i jedna drugoj biti podrška na parketu. Utakmica će nam biti teška prvenstveno iz perspektive tog nesretnog poraza u Puli. Ali je u ime ekipe mogu obećati da ćemo se boriti do zadnjeg atoma snage i da ćemo učiniti sve da na kraju izađemo kao pobjednice“, zaključila je Mrdujaš.

Utakmica odbojkašica Zadra i Karlovca u utorak počinje u 20 sati.