29 ožu 2024
Chicksice turnir u “Kutiji šibica” okončale s dvije pobjede i remijem protiv vodećeg MC Plusa. Luka Marinović prezadovoljan prokazanim u Zagrebu!
Futsal

Chicksice turnir u “Kutiji šibica” okončale s dvije pobjede i remijem protiv vodećeg MC Plusa. Luka Marinović prezadovoljan prokazanim u Zagrebu!

Susretima sedmog, osmog i devetog kola u natjecanju Prve hrvatske malonogometne lige za žene u popularnoj zagrebačkoj “Kutiji šibica” okončan je i treći ovosezonski turnir. Najveća vijest je svakako da vodeći MC Plus više nije bez poraza, a zaslužne za to su naše malonogometašice, igračice MNK Futsal SuperChicks iz Poličnika koje su dosada stopostotnoj ekipi MC Plusa otkinule bod. U sjajnoj utakmici MC Plus je poveo s 1:0 pogotkom Pezelj u 7. minuti da bi konačan rezultat u 24. postavila Barbir.

U prva dva dvoboja Chiksice su bez problema pobijedile Dubrovnik sa 9:0, dok su malo više problema imale protiv domaće ekipe Meteore Futsal koju su ipak u konačnici nadigrale s 2:1.

Svoje zadovoljstvo prikazanim u Zagrebu nije skrivao trener ekipe iz Poličnika, Luka Marinović.

„Protiv Dubrovnika smo pokazali da smo bolja ekipa i zasluženo smo slavili. To nam je bilo dobro uigravanje za ono što je uslijedilo, a to je prvo utakmica protiv Meteore gdje smo, unatoč tome što smo na poluvremenu bili u rezultatskom zaostatku, na kraju posve zasluženo došli do pobjede. U trećem susretu igrali smo protiv najbolje ekipe u ligi. Bila je to odlična utakmica i za igračice i za gledatelje mogla je otići i na jednu i na drugu stranu. Na kraju je ipak završila podjelom bodova što je možda i najpravednije. Pohvalit ću svoje igračice na prikazanoj igri na ovom turniru. Za nas je rezultat na ovom turniru bio važan da pokažemo kako sa svima u ovoj ligi možemo igrati bez problema.“

Sa osam pobjeda, jednim porazom i jednim neodlučenim ishodom igračice Luke Marinovića nalaze se na drugom mjestu ljestvice sa 18 bodova, tri manje od vodećeg MC Plusa.

Četvrti ovosezonski turnir 1.HMNLŽ na rasporedu je već slijedećeg vikenda u Đurđevcu.

Tablica nakon 3. turnira 1. HMNLŽ