24 stu 2020
Davor Karlović uoči Bajera: “Siguran sam da ćemo biti na visini zadatka!”
Ostali sportovi

Davor Karlović uoči Bajera: “Siguran sam da ćemo biti na visini zadatka!”

Točno u podne u dvorani na Bagatu, domu stolnotenisača Donata započet će susret 10. kola Prve lige zapad u kojem će igrači trenera Davora Karlovića, prvoplasirani nakon jesenskog dijela prvenstva, ugostiti trenutačno petoplasiranu momčad lige, Bajer.

Gosti iz Fužina u prvom su dijelu pokazali kako su ozbiljna ekipa i bilo kakvo podcjenjivanje Donatovcima bi se moglo obiti o glavu.

No, način na koji su naši stolnotenisači odradili prvi dio sezone govori u prilog da su odlučni u namjeri već nakon ove sezone vratiti se u Super ligu, a jedini put prema tom cilju su pobjede od kojih bi se prva trebala na bilo koji način uknjižiti već danas.

„Realno smo favoriti u ovom dvoboju ali to moramo dokazati za stolom kako bi na taj način nastavili ovaj naš pozitivan niz od devet pobjeda bez poraza. Ja se stvarno nadam da ćemo iz susreta izaći kao pobjednici iako sam svjestan kako to neće biti lako za učiniti. Bajer je jedna dobra i iskusna ekipa i ja se nadam kako će moji igrači biti na razini zadatka”, kaže Karlović.