20 tra 2024
Odbojkaši Zadra gosti Medicinara Trnje. Marin Masnić: “Uzvratiti im na porazu u Zadru!”
Odbojka

Odbojkaši Zadra gosti Medicinara Trnje. Marin Masnić: “Uzvratiti im na porazu u Zadru!”

Nakon pobjede nad Rovinjom, s kojom su prekinuli crni niz od čak deset uzastopnih poraza i praktički osigurali ostanak u Super ligi, odbojkaši Zadra u subotu u 13. kolu gostuju kod momčadi Medicinar Trnje.

Zagrebački sastav trenutačno drži petu poziciju ljestvice i prema svemu prikazanom veliki je favorit u sutrašnjoj utakmici. Tome u prilog ide i podatak kako su Zagrepčani i u prvom dvoboj igranom početkom studenog prošle godine na Višnjiku uvjerljivo slavili s 3:0.

No, kako u sportu jedna pobjeda može biti generator nečeg dobrog i pozitivnog, tako se i u zadarskom taboru nadaju kako bi se dobra igra protiv Rovinja mogla produžiti i u susretu protiv Medicinara te kako bi se i sa ovog teškog gostovanja mogli vratiti s ponekim bodom.

„Medicinar je jedna vrlo dobra ekipa sastavljena mahom od iskusnih i mladih igrača. Taj poraz u Zadru još nas uvijek boli i stvarno se nadam kako smo nakon ovog slavlja u prošlom kolu sada konačno uskočili u tračnice koje nas vode jednim drugim smjerom, a to je smjer prema dobrim igrama i pobjedama. Optimističan sam i stvarno vjerujem kako bi mogli Medicinaru uzvratiti na porazu iz prvog dijela“, kazao je u najavi sutrašnjeg ogleda trener Zadra Marin Masnić.

Utakmica u dvorani Boško Božić Pepsi u Zagrebu igra su u subotu od 16;45 sati.