17 sij 2022
Priopćenje iz KK Diadora uoči Kup susreta sa Šibenkom: “Svi su dobrodošli na naše utakmice. Ulaz je slobodan, sukladno kapacitetu dvorane”
Domaća košarka

Priopćenje iz KK Diadora uoči Kup susreta sa Šibenkom: “Svi su dobrodošli na naše utakmice. Ulaz je slobodan, sukladno kapacitetu dvorane”

Fešta košarke priprema se sutra u dvorani na Bilom brigu gdje će zadarski drugoligaš Diadora u susretu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića ugostiti premijer ligaša Šibenku. Ogled će se igrati s početkom u 20 sati i 30 minuta.

Tim povodom iz KK Diadora su se oglasili priopćenjem.

Želimo se osvrnuti na jučerašnje natpise pojedinih medija i stranica o utakmici sa Šibenkom koja se igra u srijedu u našoj dvorani na Bilom Brigu. Naime, KK Diadora nikada nije prodavala karte za svoje domaće utakmice i garantiramo da će se takva praksa nastaviti i ubuduće. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje sukladno kapacitetu dvorane.

UN Funcuti naš Klub nikada nije posredno ili neposredno zatražili kupovinu karata, koje mi ionako ne prodajemo. Nadalje, dvorana na Bilom Brigu je naš domaći teren i želimo ovu povijesnu utakmicu odigrati na našem parketu, u koji smo zajedno s Osnovnom školom Zadarski otoci uložili maksimalan trud i resurse kako bi zadovoljili svim uvjetima i propozicijama natjecanja u kojima participiramo. Mišljenja smo da kup natjecanje nosi posebnu draž, baš zbog utakmica kao ova koja nas očekuje u srijedu na Bilom Brigu. Jedinstvena je to prilika da se na košarkaškom terenu suprotstave novoosnovani klub iz Druge lige s Premijerligašem dugogodišnje tradicije. Takva utakmica, za naš kolektiv, predstavlja sav mogući honorar za sve učinjeno u nepune dvije godine od našeg osnutka.

Za kraj, još jednom ističemo kako je našem Klubu čast i privilegija organizacija utakmice osmine finala Kupa Krešimir Ćosić, za kojeg gajimo poseban pijetet. Pozivamo još jednom sve u srijedu na Bili Brig i nadamo se pravoj košarkaškoj predstavi i fešti!