Ivo Radetić iz VK Zadar 1952 uoči poluzavršnice PH za juniore: “Ako budemo pravi imamo šanse za plasman na Final Four!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Vaterpolo klub Zadar 1952 domaćin je polufinalnog turnira Prvenstva Hrvatske u konkurenciji juniora koji se igra danas i sutra. Uz Zadar na Višnjiku će još igrati zagrebačka Mladost te dva splitska predstavnika Jadran i POŠK.

Drugi polufinalni turnir u isto vrijeme igra se u Šibeniku, a dvije prvoplasirane momčadi s oba turnira izborit će plasman među četiri najbolje u državi te će se na završnici u Rijeci boriti za medalje.

Turnir je najavio rener Zadra, Ivo Radetić.

„Kao i prošle godine i ove se završnica PH igra kroz dva polufinalna turnira od kojih se jedan igra ovdje kod nas, a drugi u Šibeniku. Što se ove naše skupine tiče, mislim kako se radi o izjednačenim ekipama. Ukoliko mi budemo pravi siguran sam kako imamo šanse ući među prve dvije ekipe koje će ići dalje. Ali bez obzira na to, mislim da će se kroz ova dva dana na Višnjiku igrati pravi vaterpolo i da svatko onaj tko dođe neće biti razočaran. U svakoj ekipi ima po nekoliko reprezentativaca u ovom uzrastu i stoga pozivam sve naše sugrađane na bazen da nam daju podršku na putu ka dobrom rezultatu.“

RASPORED

Ponedjeljak:

POŠK – Mladost 19; Jadran – VK Zadar 1952 20:30

Utorak:

Zadar 1952 – Mladost 10; POŠK – Jadran 11:30

Jadran – Mladost 19; Zadar – POŠK 20:30