Odbojkaši Zadra gostuju u Slavonskom Brodu. Marin Masnić: “Želimo s pobjedom zaključiti prvi dio sezone!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Odbojkaši Zadra u petak će u Slavonskom Brodu odigrati posljednju i najvažniju utakmicu prije prvenstvene stanke. U 13. kolu Super lige Zadrani gostuju kod Marsonije, momčadi koja ih je iznenadila u prvom međusobnom dvoboju na Višnjiku nakon kojeg igrači trenera Marina Masnića više nisu osvojili nijedan jedini set.

“Ovo nam je definitivno najvažnija utakmica u ovoj kalendarskoj godini. Imamo veliki motiv da uzvratimo Marsoniji na onom porazu u Zadru jer sve ono loše što nam se dogodilo u ovoj polusezoni krenulo je upravo od tog dvoboja. Sada smo u Kupu protiv Rijeke odigrali jednu solidnu partiju, a nisam nezadovoljan ni kako smo izgledali u Varaždinu. Sad bi bilo sjajno da konačno povežemo dva tri dobra seta te se iz Slavonskog Broda vratimo neporaženi”, kaže Masnić naglasivši kako je Marsonia za njega jedno od najvećih iznenađenja ovog dijela sezone.

“Nekoliko rezultata im se poklopilo na početku sezone, a kasnije su se još i dodatno konsolidirali. Pratim ih otpočetka sezone i mogu reći kako se radi o jednoj borbenoj momčadi koja jako malo griješi. Morat ćemo biti na maksimumu maksimuma ukoliko se kući želimo vratiti s bodovima”, zaključio je Masnić.

Utakmica u SD Vijuš Slavonskom Brodu počinje u 18 sati.