17 sij 2022
N. Marin, KK Diadora: “Respekt Mislavu, pobjeda nas jedino zanima nakon poraza od Sukošana”
Domaća košarka

N. Marin, KK Diadora: “Respekt Mislavu, pobjeda nas jedino zanima nakon poraza od Sukošana”

Večeras početkom u 21 sat, #Entuzijasti će na Bilom Brigu odigrati posljednju utakmicu u 2019. godini! Na rasporedu je odgođena utakmica 6. kola, a protivnik je momčad KK Mislava iz Podstrane.

Naša se ekipa ekspresno želi vratiti na pobjedničke staze, a sigurni smo kako će nakon kiksa u Sukošanu prošlo kolo, svi biti maksimalno motivirani i koncentrirani kako bi ostvarili sedmu pobjedu u prvenstvu. Kratak komentar prošle i predstojeće utakmice” –dao nam je Niko Marin, igrač i trener juniora Diadore.

Nakon 9 pobjeda, došao je poraz od Sukošana, kako komentiraš utakmicu i što misliš da je presudilo?

 “Sukošan se ponovno pokazao kao tvrd orah na svom parketu. Nažalost, nismo se predstavili kako bi lider prvenstva trebao. Dopustili smo im da diktiraju tempom utakmice i igrali kako njima odgovara te na kraju potpuno zasluženo izgubili, ja se nadam zadnji put ove sezone. Presudila je definitivno njihova veća želja za pobjedom i tih 19 napadačkih skokova što je nedopustivo.”

 Bez obzira na poraz, sezona je duga i ima još puno utakmica. Kakvo je stanje u ekipi?

 “Sezona je duga ali i odlična, drugi smo na tablici i u 16 najboljih smo u Kupu K. Ćosića. Atmosfera u ekipi je unatoč porazu i dalje pozitivna i puna optimizma, poraz kao poraz je neugodan, ali idemo dalje još jače trenirati i u nove pobjede!”

Mislav gostuje na Bilom Brigu. Kako vratiti pobjednički niz?

 “Dolazi nam KK Mislav, zadnja utakmica u ovoj godini. Moramo od prve minute pokazati tko je „gazda na parketu“ i da nemaju što tražiti protiv nas na našem terenu!”

 Poziv navijačima…

 “Ovim putem pozivam naše entuzijaste da nas podrže za kraj godine i da zajedno proslavimo ovu uspješnu polusezonu, a mi ćemo im se odužiti bacanjem na svaku loptu i POBJEDOM!”