29 ožu 2024
Nogomet

Stipe Perica, igrač belgijskog Mouscrona: “Sretan sam, napadač živi od golova, samo da me zdravlje posluži”

Zadarski nogometni internacionalac Stipe Perica u dresu belgijskog Mouscrona gdje se nalazi na posudbi iz Udinesea, u odličnoj je formi postigavši 7 golova u 6 utakmica. 

Utisci po dolasku u Mouscron.

“Na početku jedan jako težak period iz razloga što sam došao ozlijeđen. Tako da sam morao cijeli 9. i 10. mjesec biti u radu sam sa sobom, to jest teretana i van ekipe. Tek sam se u mjesecu listopadu priključio momčadi a u studenom sam počeo igrati i utakmice.”

Ambicije kluba ove sezone.

“Ambicije su nam top 6. Liga se u trećem mjesecu dijeli na play off i play out, a mi želimo igrati play off. Mouscron to nikada nije igrao tako da je ove godine to ambicija. Blizu smo na dva boda, ali imamo još desetak utakmica i nadam se da ćemo to uhvatiti.”

Odlična forma, 7 golova u 6 utakmica.

“Sretan sam naravno, napadač živi od golova. Poslije pada kojeg sam imao diglo mi se mnogo samopouzdanje sa tih 7 golova u 6 utakmica, jedan je bio kup gol protiv Anderlechta. Zadovoljan sam i samo molim Boga da budem zdrav i nastavim.”

Reprezentacija Hrvatske.

“Naravno da mi je to san koji bi želio da se ostvari. Ali vidjet ćemo, ako zaslužim možda i dobijem poziv prije ili kasnije. Volio bih najprije svoju obitelj učiniti ponosnima, naravno i ostvariti svoj san, ali sve će doći s vremenom.”