20 svi 2024
D. Jusup: “Marić je dobio raskid ugovora, ja ne vidim nikakvu pobunu igrača. U konačnici, trener je najodgovorniji i o svemu odlučuje”
Košarka

D. Jusup: “Marić je dobio raskid ugovora, ja ne vidim nikakvu pobunu igrača. U konačnici, trener je najodgovorniji i o svemu odlučuje”

Nakon poraza u ABA ligi na gostovanju u Kopru kod Primorske košarkaši Zadra otišli su put Poreča gdje odrađuju mini pripreme uoči sutrašnje utakmice u HT Premijer ligi i sraza sa Škrljevom.

„Procijenili smo da bi nam dobro došlo malo da se i odmorimo od putovanja da ostanemo u Poreču koji nam je bio tu blizu i tu odradimo koji kvalitetni trening. Zadovoljan sam, radi se dobro i to je najvažnije” – ističe trener KK Zadar, Danijel Jusup.

Kakvo je stanje s ozlijeđenim igračima, Marićem, Junakovićem i Siriščevićem.

„Marić je dobio raskid ugovora, Mandir u Zadru radi s Junakovićem i Siriščevićem. Siriščević bi nam se trebao priključiti sada po povratku iz Škrljeva dok će o Junakoviću konačnu riječ dati medicinska služba”.

Škrljevo.

„Znate kako, u svaku utakmicu moramo ući koncentrirani, ritam je težak, igramo dvije utakmice tjedno. Ove ekipe iz naše lige za nas i Cibonu se pripremaju cijeli tjedan i treba tu biti oprezan. Iznenađenja se događaju, mi ćemo biti spremni za taj dvoboj”.

Priča se o nekakvoj pobuni u svlačionici.

„U principu nemam komentara. Svatko ima nešto što mu paše te nešto što mu nije po volji. Uvijek treba razgovarati, ja smatram da ne treba biti isključiv i da nitko nije najpametniji i treba sjesti. Sve to može do određene granice, u konačnici o svemu odlučuje onaj tko je tu najodgovorniji a to je trener. Što se tiče te pobune, ja ne znam, igrači su dobro reagirali i u utakmici pred Primorsku dali su sve od sebe, isto kao i sada na ovim treninzima u Poreču, ja to ne vidim” – rekao je Jusup.