1.Sonik ŽMNL: Tin u derbiju bolji od Kontrol biroa. Varoš na vrhu.

Vrijeme čitanja: < 1 min

Varoš je dugo lomio Primorca no nije išlo lako. Bravurozni vratar Pavlović je radio prava mala čuda na golu i najviše zbog njega je stajala nula na poluvremenu. No nastavak donosi Matu Bugariju,i to čak tri puta, dovoljno za pobjedu.

U derbiju kola oslabljeni Tin je pametnom i mudrom igrom pobijedio Kontrol biro. Aktualni prvaci u reprizi finala ipak nisu imali snage za neki jači otpor i Tin je to znao iskoristiti. Usprkos svemu gledali smo jednu zanimljivu utakmicu, pravu prvenstvenu no Tin je na koncu zadovoljniji.

Stanovi još ne znaju za poraz i to više nije slučajno. Nova tri boda su upisana teže od očekivanoga jer su naišli na hrabre Vrsi. Brzo vodstvo je malo uspavalo Tuminu bojnu i Vrsi su do samog kraja bili u igri za izbjeći poraz.

Sveti Ante je poveo kontra Idasse Nadin i činilo se da se upisuje nova pobjeda. No Idassin duh se nije dao slomiti i uz pomoć trostrukog strijelca Paula Katuše velika tri boda su sletjela u Vinketino dvoriste.

Plovanija je odlučno krenula u dvoboj s Puntamikom u namjeri da uzme pobjedu. Međutim nešto se pitalo i obitelj, a posebno je bilo uzbudljivo u zadnjoj minuti. Puntamika je povela i izgledalo je da je kraj. No Josip Iveljić je sve vratio na početak i svakome po bod.

Ploča je na pogon Nina Jurjevića demolirala Poljica i lakše se plovi kroz tablicu. Brige Poljicima ostaju i trebat će im čudo da se vrate i rekuperaju.

Tekst: K. Zrilić