Jusup i Vuković uoči Primorske: “Najugodnije iznenađenje prvenstva ali idemo ih pokušati poraziti”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Košarkaši Zadra u susretu 10. kolu ABA lige snage će odmjeriti danas s Koper Primorskom, momčadi koja je na učinku od šest pobjeda i tri poraza dok Zadar ima samo jednu pobjedu uz osam poraza.

Trener Zadra, Danijel Jusup.

“Koper je, po meni, poslije FMP-a jedno ugodno iznenađenje prvenstva. Ekipa koja je već dugo zajedno, većina igrača igra izuzetno organiziranu obranu i to jako dobro. Imaju veliki broj akcija tzv. specijala, u par godina su stvarno toga nakupili. Siriščević i Junaković, to nam je jedan hendikep, dva igrača i stvarno bi nam bilo puno lakše da smo kompletni protiv jedne takve momčadi, ali nema plakanja. Vidjet ćemo kako će to izgledati, ipak je ovo jedna viša razina u Koperu, ali normalno mi svaku utakmicu idemo i dajemo svoj maksimum”

Igrač Zadra, Domagoj Vuković.

 “Primorska je odlično pokrivena na svim pozicijama, tako da bi trebali prvenstveno zaustaviti kreaciju njihovih playmakera, pogotovo Šiška. Harris i Kuridža su trenutno među najboljim igračima lige i to je njihova okosnica koju trebamo zaustaviti,  Primorska je, po meni, najugodnije iznenađenje lige. Nose se sa svim protivnicima i bore se za playoff, tako da će biti jedna teška i nama vrlo bitna utakmica”.

Utakmica u Kopru igrat će se s početkom u 18 sati.

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik