23 stu 2020
Stolnotenisači Donata božićne i novogodišnje blagdane dočekuju na prvom mjestu sa besprijekornim rezultatom!
Ostali sportovi

Stolnotenisači Donata božićne i novogodišnje blagdane dočekuju na prvom mjestu sa besprijekornim rezultatom!

Stolnotenisači Donata prvi su dio prvenstva u natjecanju Prve hrvatske lige zapad zaključili dvjema pobjedama u dvobojima 6. kola. U posljednje dvije utakmice pred pauzu koja će potrajati više od mjeseca dana, Donatovci su u svojoj dvorani na Bagatu uvjerljivo u prvom meču svladali Zabok s 4:0, da bi istim rezultatom u derbiju kola nadigrali Samobor.

Sjajni su danas i u pojedinačnim mečevima i u igri parova bili i Antonijo Goja i Tomislav Zubčić i Ivan Zeljko napravivši tako veliki korak ka povratku u Super ligu.

“Kao što sam i najavio, Zabok nam je poslužio kao zagrijavanje za dvoboj protiv Samobora koji je trebao biti derbi susret kola. Međutim, to nije bio slučaj jer smo mi doslovce pomeli protivnika. Prepustili smo im samo jedan set i to nije bilo niti “d” od derbija. Moji igrači su odigrali fenomenalno no ja zbog toga i nisam iznenađen. Znam koliko mogu i to su sada i dokazali. Uvjerljivo smo prvi na ljestvici bez ijednog poraza što je veliki zalog za nastavak sezone gdje ćemo šest puta biti domaćini a tek dva puta idemo u goste što nam također daje jesnu veliku prednost nad ostalim ekipama. Čestitam svojim momcima, a svima koji nas prate želim sretne božićne i novogodišnje blagdane”, poručio je trener Donata Davor Karlović.

Prvi dio prvenstva stolnotenisači Donata tako su zaključili na prvom mjestu, a svoj put povratka u društvo najboljih započet će sredinom idućeg mjeseca domaćim susretom protiv Bajera.