Odbojkaši Zadra u gostima kod Siska u potrazi za prekidom crne serije. Marin Masnić: “Treba nam ta jedna pobjeda!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Mogu li odbojkaši Zadra pronaći način kako zaustaviti negativnu seriju od sedam uzastopnih poraza u natjecanju Super lige saznat će se nakon dvoboja 9. kola u kojem igrači trenera Marina Masnića u subotu gostuju u Sisku kod istoimene momčadi.

Sisak se trenutačno nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s učinkom od pet pobjeda i tri poraza i svakako se može reći kako je u dobroj poziciji da protiv poljuljanih Zadrana dođe do nove pobjede. No kako u sportu favorit ne pobjeđuje baš svaki puta, nada Zadra da bi se iz jednog od najvećih hrvatskih industrijskih gradova mogli vratiti s punim plijenom tinjat će do posljednjeg poena sutrašnje utakmice.

A upravo je nju Masnić u nekakvim planovima označio kao onu koja bi mogla biti prekretnica igre i rezultata u nastavku sezone.

„Sisak je dobra ekipa ali mislim da imamo šanse u toj utakmici. Igrali smo s njima na turniru u Bihaću pred početak prvenstva i mogu reći kako su me od onda jako ugodno iznenadili. Tada ničim nisu dali naslutiti da će biti u vrhu lige nakon osam kola ali oni su svoje pod navodnike lagane utakmice pobijedili, dok mi nismo. Da smo mi dobili Marsoniju i Rovinj i mi bi bili u poziciji u kakvoj je sada Sisak.

Nama stvarno treba ta jedna pobjeda za koju se nadamo kako bi mogla doći sutra. Potrebna nam je prvenstveno zbog samopouzdanja. Ali još je sve otvoreno i ima još dosta do kraja. Stvarno se nadam kako ćemo do božićnih blagdana na računu imati koji bod više“, zaključio je Masnić.

Utakmica u Sportskoj dvorani Brezovica igra se u subotu od 19 sati.