1. Sonik ŽMNL: Predzadnje kolo pred stanku i opet derbiji

Vrijeme čitanja: < 1 min


Finale lanjskog prvenstva se reprizira u prosincu, Tin i Kontrol biro. Tinova mašina gazi i nema milosti, pogotovo u napadačkom dijelu. S druge pak strane KB ,pojačan za igrače s velikog nogometa, puno toga bazira na obrani i za sada to daje ploda. Sve u svemu udarni nedjeljni termin je njihov, dođite.

Subota pripada Vrsima i apsolutnom hitu lige Stanovima. Niz neporaženosti traje li traje i Tumina bojna svaki vikend sretna izlazi iz Mocira. Vrsi u svojim redovima imaju nekoliko opasnih igrača i mogu se nadati svemu.

Sveti Ante i Idassa Nadin će ukrstiti koplja nakon poraza iz prošlog kola. Pobjeda liječi sve rane i lakše će biti onome tko je upise. U oba tabora ima nekoliko pojedinaca koji mogu odlučiti utakmicu i na čiju stranu stane okidač lakše će u subotnju noć.

Puntamika se malo probudila i uhvatila je dvoznamenkasti broj bodova. Plovanija je u nizu poraza i pobjeda im treba kao voda u pustinji, a posebno treba pripaziti na taktičko nadmudrivanje malog Mourinha i novog voditelja Puntamike, popularnog Bobija.

Na papiru najlakši posao ima Varoš jer se sastaju prvi i zadnji. Primorac je svjestan da ima mizerne šanse no postoje.

Poljica igraju, ali nemaju bodova i bas svaka utakmica im je od važnosti. Ista priča dolazi iz istočnog dijela grada, Ploče no neka bodovna zaliha ipak postoji. Nekome će Sveti Nikola staviti bodove u čizmicu, kome?

Gauni su malo pomalo pobjegli iz reda najugroženijih i prilika za popravak bodovnog salda leži u Sambi. Plesači gostuju u Biogradu i ne putuju s bijelom zastavom.

Tekst: K. Zrilić