29 ožu 2024
Š. Kraljević: “U Jazinama mi moramo biti ti koji će utakmici davati impuls, energiju”
Košarka

Š. Kraljević: “U Jazinama mi moramo biti ti koji će utakmici davati impuls, energiju”

Deset kola odigrano je u HT Premijer ligi. Košarkaši Sonik Puntamike s 3 pobjede i 7 poraza nalaze se devetom mjestu u konkurenciji dvanaest momčadi.

Osvrt na učinjeno dao je trener Puntamičana, Šime Kraljević.

Nisam baš zadovoljan iz razloga jer od ovih sedam poraza mi smo trebali imati barem dvije pobjede više. To je moj utisak jer dečki stvarno odlično treniraju, u datim trenucima ostanemo bez koncentracije i snage i na tome ćemo morati dodatno poraditi”.

Dobar debitantski nastup protiv Dubrave upisao je tek pridošli Tomislav Cvitković.

„Tomislava sam pratio već dvije godine i znao sam o kakvom se igraču radi. Jukić je otišao i angažirali smo u skladu s našim budžetom mladog Cvitkovića Pokazao je nakon tri treninga da na njega možemo ozbiljno računati. Potpisali smo višegodišnji ugovor i to je ono što je naša intencija s mladim igračima, zašto ne bismo uz to što ih razvijamo i jednog dana za njih dobili i nekakvu odštetu”.

„Split stiže u subotu.

ABA 2 ligaš, znamo odakle nam prijeti kod njih najveća opasnost. Ono što stalno ponavljam, tko kod dođe nama u Jazine ne smije biti favorit, odnosno mi moramo biti ta momčad koja će utakmici davati impuls, energiju. To je naš dom i mi tu moramo diktirati pravila” – pridodao je Kraljević.

Utakmica će se igrati s početkom u 19 sati u dvorani u Jazinama.

Foto: Šime Zelić/KK Sonik Puntamika