R. Modrić, trener BK Bandog: “Dečki vrijedno treniraju, sve što su naučili na treninzima imat će priliku pokazati u ringu”

Vrijeme čitanja: 2 min

Posjetili smo i predstavnike Boksačkog kluba Bandog koji se pod vodstvom trenera Roberta Modrića marljivo pripremaju za nadolazeće izazove.

Što ih prvo očekuje, Modrič ističe.

„Naši članovi se trenutačno pripremaju za 1. Hrvatsku boksačku ligu. Prvo kolo je 30.11 u Rijeci , mi ćemo prijaviti osam boksača. Ovisno koliko ih upare toliko će ih u konačnici i nastupiti”.

Ponosan je Robi na broj natjecatelja u svom klubu.

„Natjecatelja imamo u svim dobnim skupinama. Od kadeta do seniora. U malo više od tri godine, otkako sam se vratio iz SAD gdje sam radio kao boksački trener uspjeli smo postati prepoznatljiv brend u Hrvatskoj. Bez obzira što smo “mali” klub sa 40ak članova, ipak imamo veliki broj natjecatelja i to je ono što me čini ponosnim”.

Okupila se u Bandoga zanimljiva boksačka grupa.

„Manje više svi zadarski profesionalci treniraju kod nas. Od Marina Goleša Ivana Jukića tu je i Jakov Gospić zatim Ante Verunica, Neron Goleš a priključit će nam se i Bepo Filipi. Od amatera pokrivamo sve dobne skupine od Tonija Milata koji je naš najmlađi borac do Josipa Biletića u super teškoj kategoriji”.

Želja.

„Vjerujem da ćemo ove godine biti među pet najboljih klubova u RH. Jer talenta imamo u izobilju. Dečki vrijedno treniraju, sve što su naučili na treninzima imat će priliku pokazati u ringu. Veselimo se sezoni koja nas očekuje”– završio je Modrić.