1.Sonik ŽMNL: Varoš na vrhu, prate ju Sveti Ante i Tin

Vrijeme čitanja: < 1 min

Stanovi nastavljaju svoju renesansu ove sezone, nova utakmica bez poraza tj. pobjeda s kojom su dosta visoko na tablici. Primorac je napravio mali rez u ekipi no do bodova se nije moglo.

Idassa je također u velikom nizu bez poraza, doduše s kojim neriješenim. Tako su u ovom kolu do zajedničkog boda došli oni i Ploča. Izjednačena utakmica koja je mogla otići na bilo koju stranu, a otišla je na ničiju.

Kontrol biro malo pomalo hvata šampionsku formu i do bodova su stigli protiv Poljica koja i dalje drži fenjer na tablici. No kad ne možeš postići gol onda se logički ne može do bodova.

Vrsi su na samom početku došle do dva gola prednosti nad Tinom i mirisalo je na senzaciju. No Tin je jak, što je i pokazao do kraja utakmice i s čak osam projektila torpedirao Žuru na golu Vrsi.

Plovanija je hrabro ušla u dvoboj s liderom prvenstva, Varoši. No manjak koncentracije i vjere u pobjedu je odnijelo vodu na mlin Varoši. Konačnih pet golova i dalje ostavlja Varoš na samom vrhu, usamljenu.

Muke po Sambi su živjeli u Svetom Anti jer su Poličani dugo imali prednost. Maestralni Kovačević na golu Sambe nije dao lopti u gol no u nastavku, u samom finišu utakmice Sveci su stigli do pobjede vrijedne drugog mjesta.

Puntamika je sa zebnjom čekala sraz sa Gaunima, pogotovo gledajući tablicu. No od početka su uspostavili svoj ritam i na koncu upisali uvjerljivu pobjedu i koliko toliko lakši tjedan.

Tekst: Krešo Zrilić