25 lip 2022
Tibor Nemet uoči posljednjeg kola polusezone i gostovanja kuglača Zadra kod Medveščaka 1958: “Vjerujemo kako možemo iznenaditi!”
Kuglanje

Tibor Nemet uoči posljednjeg kola polusezone i gostovanja kuglača Zadra kod Medveščaka 1958: “Vjerujemo kako možemo iznenaditi!”

Gostovanjem kod zagrebačkog Medveščaka 1958 u dvoboju 9. kola kuglači Zadra zaključit će prvi dio natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi. Posljednju utakmicu prije odlaska na odmor Zadrani dočekuju točno na sredini ljestvice, odnosno na petoj poziciji s omjerom od po četiri pobjede i poraza.

Medveščak se, pak, s pobjedom više nalazi na četvrtoj poziciji i eventualnim slavljem u sutrašnjem susretu naši bi kuglači polugodište mogli okončati među prve četiri momčadi ovog natjecanja što bi svakako zadovoljilo i igrače i struku kluba s Mocira.

Iako je pred njima lavovski posao u nastojanju da dođu do novih bodova, Zadrani u Metropoli svakako nisu bez šanse. Utakmica protiv Zaprešića u prošlom kolu i forma koju pokazuju kroz cijelu polusezonu daju im za pravo nadati se nečemu višem. Premda je Medveščak ove sezone izrazito domaćinski nastrojen te na svojim stazama još nije upisao nijedan poraz.

„Bit će to jedna teška utakmica protiv protivnika koji je u posljednje vrijeme u dobroj formi. To se može jasno vidjeti po njihovim rezultatima i svakako da su oni na njihovim stazama favoriti. Ali kao i svaku utakmicu mi gledamo sebe i kako pružiti maksimum u ovom trenutku. Potrudit ćemo se zagorčati im život jer u kuglanju je sve moguće pa tako i iznenađenje. Ne treba nikom priznati da je bolji dok to ne pokaže na stazi. Vjerujem kako ćemo i mi pokazati da smo opasni i isto tako u dobroj formi“, kazao je u najavi utakmice igrač Zadra Tibor Nemet.

Susret kuglača Medveščaka 1958 i Zadra igra se u Zagrebu u subotu, 16. Studeni s početkom u 15 sati.