U Mocire stiže prvak Zaprešić. Kapetan Marijo Baljak poručio: „Vjerujem da možemo izvući pobjedu!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kuglače Zadra nakon teškog gostovanja kod Grmoščice očekuje još jedan težak ispit u nastavku natjecanja Prve hrvatske kuglačke lige Naime, u dvoboju 8. kola u Mocirama u subotu gostuje lider prvenstva i prošlogodišnji državni prvak, Zaprešić.

Momčad je to koja je i ove godine, uz splitski Mertojak, prvi pretendent za osvajanje naslova i koja u svojim redovima ima odlične igrače od kojih su neki, poput Luke Bolanče vrlo dobro poznati zadarskoj publici iz dana kada su nosili dres Zadra.

Pa iako bi svaki drugi rezultat osim pobjede Zaprešića u ovom dvoboju bio pravo iznenađenje, kapetan Zadrana Marijo Baljak otvorenom je ostavio i takvu mogućnost.

„Skoro svi njihovi igrači su reprezentativci. Riječ je o izvan serijskim igračima ali mi se sigurno nećemo predati. Slobodno ću izjaviti kako nisam skroz siguran da oni sa sigurnošću mogu reći kako će nas pobijediti. Čak vjerujem uz jednu pravu igru da možemo izvući pobjedu. Bit će to jedna kvalitetna i dobra utakmica, to je jedino u što sam siguran.“

Dvoboj kuglača Zadra i Zaprešića u kuglani Mocire na rasporedu je u subotu od 15 sati.