Tornado u petak u 18 sati dolazi u Krešin dom na trening dati podršku treneru i igračima

Vrijeme čitanja: < 1 min

Priopćenje Udruge navijača Tornado:

Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikanstva, te da u našem klubu “svega” ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje- upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje.

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i sa iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom, te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i sa osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije 2 godine, već promjena poslovanja kluba iz temelja, te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je TRIBINA i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u Petak u 18 sati. U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram.

Petak 8.11. u 18 sati

– Okupljanje na parkingu ispod dvorane na Višnjiku i zajednički odlazak na trening

Subota 9.11. u 18 sati

– Zadar-Partizan