1. Sonik ŽMNL: Varoš sama na vrhu, Sveti Ante puše za vratom, Tin poražen

Vrijeme čitanja: < 1 min


Spektakularnu utakmicu su nam servirali tinovci i Stanovi. Odlično popunjene Mocire su vidjele rani pogodak Tina i sve je vodilo ka odrađivanju posla. No pred sam kraj je krenuo vulkan sa Stanova koji ih je odveo do velike pobjede. Fanatizam i borba za svaki metar terena su bili nagrađeni i fešta u garaži je mogla početi.

Sad se može reci da Kontrol biro trese lagana kriza, a posljedica toga je poraz od Gauna. Naravno da time ne umanjujemo biogradsku pobjedu jer su igrali hrabro pametno i na koncu su dočekali svoju šansu i veliki bodovi odlaze iz Mocira.

Sveti Ante nastavlja s uvjerljivim pobjedama i igrama. Primorac je prijetio dok je bilo snage i bio dostojan protivnik. No topla jesen koja izgleda paše Svecima sa Smiljevca se nastavlja i sve je spremno za derbi sljedećeg kola.

Kriza trese i školicu na Puntamici gdje Joki i obitelj nikako ne mogu naći ritam pobjeda. Idassa Nadin ih je čak osam puta torpedirala i sebe uzdignula u visinski dio tablice.

Poljica su kontra Varoši izgledale dosta pristojno i konkurentno. Štoviše polovicom nastavka sama nesreća im je oduzela izjednačenje. Tako je Varoš pobjedom ostala sama na vrhu što izaziva respekt kod ostatka lige.

Plovanija i Samba su ušli u susret znajući da su tri boda veća od Velebita. Nije dobro krenulo za Jurićeve trupe, koji je susret odgledao s tribine, jer su plesači poveli. No do odmora je sve stignuto i prestignuto, a nastavak je donio potvrdu pobjede u koju su Gagula i Srzić upisali po hattrick.

Prvi dio prazan dok je nastavak donio kreševo je kratak epilog dvoboja Vrsi i Ploče. Vrško vodstvo pa preokret Ploče i na kraju poravnanje je svakome donijelo po bod. Hvala lijepa, vidimo se, svi zadovoljni.

Tekst: Krešo Zrilić