18 tra 2024
G. Jovančević, trener VK Zadar 1952: “Mi u susret ulazimo kao dizelaši, dok se zagrijemo suparnik riješi pitanje pobjednika”
Vaterpolo

G. Jovančević, trener VK Zadar 1952: “Mi u susret ulazimo kao dizelaši, dok se zagrijemo suparnik riješi pitanje pobjednika”

Sedmi poraz u osam odigranih utakmica u Triglav A2 regionalnoj ligi upisali su sinoć predstavnici VK Zadar 1952. Očekivano ih je na Višnjiku s uvjerljivih 8:18 porazio lider prvenstva Radnički iz Kragujevca.

„Osim prve četvrtine koja je bila užasna, s ostalima možemo biti donekle zadovoljni. Ovakve utakmice ti pokazuju koliko još kilometara moraš napraviti i najesti se dobro da bi mogao parirati ovakvim suparnicima, s ovom kvalitetom i ritmom koji posjeduju”.

Možda su vaši dečki malo previše i respektirali goste.

„Ne bih rekao, to je jednostavno nedovoljna psihička pripremljenost da kad uđeš u utakmicu da daš sve od sebe. Mi ulazimo u susret kao dizelaši kao da imamo preko 30 godina. Dečki ne ulaze u susret kako treba, to nije respekt to je pitanje individualne pripreme, protivnik ode na 7:1 i sve ostalo je revija”.

Slijed dvije utakmice koje morate dobiti, Triglav i Cattaro.

„Apsolutno, moramo dobiti obje utakmice prije stanke. Svaki drugi rezultat bio bi za nas veliko razočaranje”, dodao je Jovančević.