1. Sonik ŽMNL: “Nastavljaju se jesenske radosti u Mocirama”

Vrijeme čitanja: 2 min

Nakon svojih sugrađana iz Biograda koji gostuju u rukometnom derbijima teren Mocira izlaze Gauni. Poraz kroz tjedan nije im lijepo legao, a kad se još doda da ih čeka aktualni prvak Kontrol biro onda se pitamo ima li prilike da se ulovi makar bod.

Sveti Ante je kroz tjedan upisao pobjedu i sigurno da će kontra Primorca tražiti potvrdu uspješnog tjedna. Primorac i Sveci su rivali iz lanjske Serie B i usprkos trenutnim pozicijama možemo očekivati kvalitetan dvoboj.

Idassa Nadin je dosta kvalitetno otvorila sezonu, a pokazatelj u kojem smjeru idu je dvoboj s family Puntamika. Sigurno se vise bodova očekivalo kod školice na Puntamici no vremena ima za popraviti dojam.

Prvi i zadnji na tablici i pi tome je sve jasno tko pobjeđuje. Varoš i Poljica trebao biti susret lišen nekog velikog rezultatskog naboja no poznato je da je momčad Poljica puna talenta, ali kratka s taktikom. Ukoliko poprave taj segment možda se i mogu nečemu nadati. Varoš kažnjava skoro pa svaku grešku i iako igraju u Monacovim dresovima više podsjećaju na PSG.

Derbi kola ćemo gledati u udarnom nedjeljnom terminu, a priuštit će nam ga Tin i Stanovi. Tumina bojna još ne zna za poraz dok mnogo toga ovisi o sastavima koji će istrčati. Stanovi se naravno imaju čemu nadati, a možemo zamisliti kakva bi to bila festa u garaži u slučaju pobjede.

Plovanija je zastala u prošlom kolu iako je dobro igrala dok Samba polako zagrijava motore. Tri boda bi za obje momčadi bile kao najfinije vino nakon ručka a nama ostaje vidjeti tko se bolje kroz tjedan spremio.

Vrsi polako hvataju ritam dok je Ploča u glavi sasvim druga ekipa u odnosu na lani.Njihov dvoboj zatvara kolo, dvoboj u kojem je sve moguće i ne treba se iznenaditi ako se pobjednik ne bude znao do samog finiša.

Tekst: K. Zrilić