1.Sonik ŽMNL: Tin ponizio Primorac

Vrijeme čitanja: < 1 min

Svakome po poluvrijeme je pripalo u dvoboju Vrsi i Poljica i krajnji epilog je realan, remi. Poljica su se pomakla s jednog boda dok su Vrsi drugu utakmicu neporaženi ponajviše zahvaljujući vremešnom Ribi.

Samba je prijetila, držala Ploču na konopcima no golove zabila nije. Zato je nemilosrdan bio Nino Jurjević i tri boda su otplovila put predgrađa, a sve je začinjeno zajedničkom večerom igrača i navijača Ploče.

Plovanija je povela i držala konce igre u srazu sa Stanovima. No prvi gol Stanova je sve preokrenuo i do pauze je stigao preokret. Nastavak nosi nadmudrivanje u kojem su više sreće imali momci sa Stanova i fešta u garaži je mogla početi.

Puntamika je otvorila susret s Varoši kao iz snova, s ranim vodstvom. Ipak klasa Varoši do odmora sve vraća na početne postavke. Nović je sve vratio na početak i činilo se da im se bod smiješi. Ipak onda se ukazao Mate Bugarija i projektilom dovodi Varoš do prednosti i do konačne pobjede.

Idassa Nadin je dočekala oslabljeni Kontrol biro u derbiju kola. Tvrda i napeta utakmica je obilovala taktičkim nadmudrivanjem gdje je greška bila skupa. Plod toga je gol u svakoj mreži i na kraju su s bodom svi zadovoljni.

Ne pamtimo u povijesti lige veći poraz od ovog . Naime, Tin je porazio Primorac s čak 15:0 i tako se upisao u knjige rekorda. Čak šest golova Tonija Katalinića je u mnogome kumovalo velikoj bruki i sramoti koju je Primorac priuštio sebi i svojim navijačima. Tin se tako na najbolji način vratio na staze pobjede i bodova.

U utorak kolo u Biogradu zatvaraju Gauni i Sveti Ante.