Marijo Baljak uoči dalmatinskog derbija u Mocirama: „Respekt Šubićevcu, bodovi nama!“

Vrijeme čitanja: < 1 min

Kuglana Mocire u subotu će biti poprište susjedskog derbija  kojem će kuglači Zadra u dvoboju 6. kola Prve HKL ugostiti Šubićevac. Sedam godina je prošlo otkad su se ove dvije momčadi sastale pod okriljem Prve lige tako da svi štovatelji kuglanja u našem gradu sigurno s veseljem iščekuju ovaj Dalmatinski derbi.

U prilog tome da će se u Mocirama gledati dobro kuglanje govore i rezultati obje momčadi u dosadašnjem dijelu sezone.

„Još da nismo izgubili ovu prošlu utakmicu u Čakovcu…“, krenuo je s analizom dvoboja protiv Željezničara kapetan Zadrana Marijo Baljak te nastavio:

„Imali smo nekoliko lošijih rezultata na toj utakmici i prava je šteta da nismo uzeli barem bod. Odigrali smo Matija Cindrić i ja odličnu utakmicu ali su ostali odigrali malo lošije tako da ostaje velika žal za propuštenom prilikom za novim bodovima. Sigurno da bi u toj situaciji i nama malo porasli apettiti. Ovako ćemo se s Grmošćicom boriti za treće mjesto. Mada moram reći iskreno kako ona mrvicu odskače u toj borbi.“

Stiže Šubićevac. Ekipa koja zaslužuje svaki respekt.

„Apsolutno. To je ekipa koju uvažavamo i koja je poprilično opasna. Predvodi ih naš bivši igrač Alen Kujundžić ali niti ostali igrači nisu za podcijeniti. Prvenstveno tu mislim na oca i sinove Skorić koji su izuzetno opasni i što je još gore potpuno su nepredvidljivi. No, mi ne bježimo od uloge favorita u ovom dvoboju i vjerujem kako ćemo na kraju biti mi ti koji ćemo slaviti“, zaključio je Baljak.

Utakmica u kuglani Mocire u subotu počinje u 15 sati.