Osam medalja Taekwondo kluba Zadar na Livno Openu

Vrijeme čitanja: < 1 min

Članovi Taekwondo kluba Zadar nastupili su na tradicionalnom međunarodnom Taekwondo natjecanju za mlađe kadete, kadete i juniore 24. LIVNO OPEN.

Organizator natjecanja je TK Magone iz Livna, a nastupilo je 267 natjecatelja iz 31 kluba iz Hrvatske i BiH i među njima i 8 članova TK Zadar. U ekipnom poretku, Juniorke su osvojile pehar za prvo mjesto, a u ukupnom poretku TK Zadar se plasirao na peto mjesto.

Kod Kadetkinja: REA MARCELIĆ u kat – 37 kg je osvojila treće mjesto i brončanu medalju, dok je NOELI TORIĆ u kat. – 55 kg kroz četiri borbe i tri pobjede osvojila drugo mjesto.

Junior FRANE PAVIĆ u kat. – 68 kg je izgubio u polufinalu i osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

Kod Juniorki u kat. -59 kg nastupile su NORA MILOLOVIĆ i TEUTA USKOK . Obje su u polufinalu pobijedile svoje protivnice i završile u zajedničkom klupskom finalu u kojem je Nora bila za nijansu bolja i osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju a Teuta drugo mjesto i srebrnu medalju.

U sličnom scenariju u kat. + 68 kg MEGI LERGA i MARTA ŽUPAN svaka sa svojom pobjedom u polufinalu našle su se u finalu u kojem je Marta bila uspješnija i osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju a Megi drugo mjesto i srebrnu medalju.

ARIANA OREČ je nastupila u kat. – 68 kg u finalu i nadmoćno pobijedila i osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Juniorke su svojim borbama i pobjedama osvojile pehar za prvo mjesto.

Za tri tjedna juniori TK Zadar nastupaju u Zagrebu na Croatia Open G-1 turniru.