K. Lulić uoči gostovanja kuglača Zadra kod Željezničara: “I u Čakovcu idemo na pobjedu!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon tri uzastopne pobjede u natjecanju Prve domaće lige kuglače Zadra u subotu očekuje dvoboj petog kola u sklopu kojeg gostuju u Čakovcu kod tamošnjeg Željezničara.

Zadrov današnji protivnik nije baš sjajno krenuo u sezonu. S dva poraza, jednim nerijesenim rezultatom i tek jednom pobjedom nalaze se na osmom mjestu ljestvice zbog čega im se trijumf u dvoboju protiv momčadi iz Krševanova grada nameće kao imperativ.

S druge strane, Zadar je sezonu otvorio i više nego dobro. Sa šest bodova trenutačno drže treću poziciju na tablici a eventualnim slavljem u Međimurju mogli bi već u ovoj ranoj fazi sezone najaviti borbu za jednu od pozicija koje bi ih odvelo u neko od europskih natjecanja gdje već nekoliko godina ne nastupaju.

“Kako nismo kalkulirali u nijednoj utakmici dosada tako nećemo ni u ovoj. Idemo na pobjedu jer ne znamo drukčije. Sigurno je kako neće biti lako u Čakovcu doći do bodova ali forma u kojoj se trenutačno nalazimo i rezultati koje smo ostvarili daju nam pravo da se imamo čemu nadati”, poručio je igrač Zadra , Krsto Lulić.

Dvoboj u Čakovcu igra se danas s početkom u 15 sati.