Odbojkaši Zadra na Višnjiku ugošćuju Marsoniju, odbojkašice dočekuju Mladost II

Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon sjajnog otvaranja nove prvenstvene sezone, u kojoj su odbojkaši Zadra kod kuće u Super ligi pobijedili Kitro Varaždin, dok su odbojkašice Zadra također na Višnjiku u natjecanju Prve lige bile bolje od ekipe Don Bosca, naše odbojkašice i odbojkaše očekuju novi izazovi.

Naime, u drugom kolu Super lige Zadrani će u novoj domaćoj utakmici ugostiti Marsoniju. Susret je najavio srednji bloker Zadra, Dino Jurlin.


“Stiže nam protivnik o kojem ne znamo baš previše. Tek da su u prvom kolu upisali poraz od Siska. Ali to nam u ovom trenutku i nije toliko važno. Mi smo pobjedom protiv Varaždina pokazali da imamo kvalitetu potrebnu da na domaćem terenu možemo nadigrati svakoga. Zato neka se oni misle kako nam se suprostaviti a mi ćemo igrati onako kako znamo i umijemo i pokušati još jednom razveseliti naše navijače koje pozivam da nam pruže podršku kako su to učinili i na utakmici prošlog kola kada su došli u velikom broju.”

Odbojkašice će, pak, pred svojom publikom dočekati HAOK Mladost II. Libero Zadranki, Franka Volpi.

“Nas uopće ne zanima tko je s druge strane mreže. Pobjeda protiv Don Bosca samo je potvrdila kako smo i ove godine dobra ekipa i kako nema razloga da se ikoga bojimo. Pogotovo kod kuće. Kad kažem nikoga onda tu spada i druga ekipa Mladosti koja sigurno nema ono što mi imamo. To su emocije prema našem klubu koje nas nose svaku utakmicu i zbog kojeg možda i dajemo više nego što možemo. Pozivam sve koji vole odbojku da dođu i daju nam podršku a ja obećajem kako ih nećemo razočarati.”

Obje utakmice igraju se u subotu u dvorani 4 ŠC Višnjik s tim da odbojkašice svoj susret počinju u 17, a odbojkaši u 19 sati.