1. Sonik ŽMNL: Tin jedini s maksimalnim učinkom

Vrijeme čitanja: < 1 min

Skoro pa nestvarno zvuči dvanaest golova u mreži Gauna, no itekako je stvarno. Tin je bio nemilosrdan i s veseljem je otišao iz kraljevskog Biograda, Pogađate tko je pogodio pet golova, Deni Kolega.


Treća dade ,sreća uzme. Upravo to se desilo Svetom Anti u dvoboju s Plovanijom jer su u prošlom kolu do pobjede došli u zadnjoj sekundi. Već ovo kolo je opet odlučivala zadnja sekunda u kojoj je Plovanija bila spretnija i makla se s nule.


Stanovi su kao favorit ušli u dvoboj s Poljicima no do pobjede nisu došli. Pametna i hrabra igra su dogurale Poljica do prvog boda dok je Tumina bojna nastavila niz neporaženosti.


Prvi bod je upisan i na Sambin konto. Sigurno je da je Puntamika očekivala i više od toga ulova no bod se piše, a tri se ne pamte.


Ploča je nakon silnih vikend fešti koje je imala smogla snage upisati pobjedu nad Primorcem. Raspoloženi Nino Jurjević je očito sve to izdržao i vodio ekipu do bitne pobjede.


Vrsi su se malo trgle i odigrale dosta pristojnu utakmicu s Kontrol Biroom. Početno vodstvo nije ipak dalo ploda jer kvaliteta Kontrol Biroa je došla do izražaja i bodovi ostaju u dvorištu prvaka.


I za kraj smo ostavili derbi kola u kojem smo vidjeli puške bez metaka. Varoš i Idassa Nadin su sve pokušavali ne bi li se otključale brave no recepta za gol nije bilo.

Tekst: Krešimir Zrilić