Mateja Žilić uoči gostovanja ŽNK Donat kod Odre: “Idemo po nova tri boda!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Dvije pobjede i gol razlika od 20:0 učinak je igračica Ženskog nogometnog kluba Donat nakon uvodna dva kola u natjecanju Druge hrvatske nogometne lige za žene regije sjever – jug. Vrijedna pobjeda protiv Rijeke na Kantridi od 3:0 na otvaranju prvenstva, čime se razbio led igranja u novom natjecanju i ubrizgala dodatna doza vjere i samopouzdanja što se dobro vidjelo u utakmici drugog kola kada su Zadranke protiv Graničara stigle do uvjerljive i dosada najveće pobjede u povijesti kluba od 17:0.

Sada je pred igračicama trenera Jure Perkovića novi izazov. Naime, u dvoboju 3. kola sutra ih očekuje gostovanje kod Odre, kluba iz istoimenog zagrebačkog naselja.

Dobroj igri i nastavku pozitivnog niza nada se napadačica Donata, Mateja Žilić.

„Ekipa Odre nam baš i nije poznata. Znamo tek da su u prvom kolu odigrale protiv Graničara neriješeno, dok su u drugom kolu bile slobodne. Ali, iskreno, mi se s protivnicama baš i ne zamaramo previše. Gledamo sebe i svoju igru i ukoliko budemo na nivou na kojem smo bili u prva dva kola ne bi trebali imati problema niti protiv Odre. Mi smo spremne, idemo po nova tri boda i nadam se da ćemo se i na ovoj utakmici pokazati u najboljem izdanju.“

Utakmica u Odri između nogometašica Odre i Donata igra se u nedjelju 13. listopada s početkom u 13 sati.