Tibor Nemet: “Bjelovar ne smijemo podcijeniti ali ih se u Mocirama ne moramo ni plašiti!”

Vrijeme čitanja: < 1 min

Dvije pobjede i poraz rezime je kuglača Zadra u dosadašnjem dijelu ovosezonskog  natjecanja u Prvoj domaćoj kuglačkoj ligi. Ovisno o kutu gledanja moglo bi se reći i pomalo neočekivano. Jer iako bi poraz od Mertojaka i mogli staviti u rubriku „očekivano“, baš kao i pobjedu protiv Velebita, malo tko je vjerovao i nadao se kako će se kuglači Zadra sa gostovanja kod Osijeka vratiti s punim plijenom.

No, igra prikazana u prva dva kola dala je naslutiti da se iza brda nešto valja, a potvrda toga stigla je osvajanjem bodova na stazama gdje naši kuglači nisu slavili godinama.

A pred njima je sada velika prilika da dođu i do novog slavlja i tako još jače utvrde svoj položaj na ljestvici. Ipak, to će biti lakše reći nego učiniti, jer u Zadar stiže ove sezone također dobra ekipa Bjelovara, susjed na tablici sa istim omjerom pobjeda i poraza i tek jednim poenom zaostatka.

„Bjelovar je protivnik koji se svakako ne smije podcijeniti. Pokazuju to i njihovi rezultati u ove tri utakmice u kojima su pobijedili i Velebit i Medveščak, dok su poraz upisali tek protiv ove godine vrlo jake Grmoščice. Bit će to jedna teška utakmica ali mi u njoj trebamo gledati isključivo sebe. Ponoviti izdanja iz prijašnjih dvoboja u kojima smo pokazali kako možemo igrati jako dobro. Igramo u našoj kuglani i nema razloga da se bojimo ikoga pa tako niti Bjelovara“, rekao je u najavi utakmice igrač Zadra Tibor Nemet.

Susret kuglača Zadra i Bjelovara u kuglani Mocire igra se u subotu 12. listopada s početkom u 15 sati.